Projekt­ledning i samverkan

Erfator växer med Ida Ringdahl som blir ny Affärschef

september 19, 2023 | Nyheter

- Vi är väldigt glada över att stärka organisationen med en ny Affärschef, säger bolagets VD Magnus Hamerslag. Vi har höga ambitioner och tillväxtmål, Idas branschkunskap och förmågor när det gäller att utveckla affär och verksamhet kommer bli en positiv tillgång för Erfator, i den resan.

Ida har över 20 års erfarenhet från fastighets- och byggbranschen och i grunden utbildad Byggingenjör. Hon har genom åren bland annat arbetat som Mark- och Exploateringschef på Wallenstam och Nyproduktionschef på Hembla, heter numera Victoriahem. Rollerna har inneburit att skapa många nya kundkontakter, att driva affären, verksamhetsutveckling och ledarskap.

- Det ska bli fantastiskt kul att få vara med och bidra på den resa som Erfator nu gör, säger Ida Ringdahl. Med mitt brinnande intresse för affärer och ledarskap, samt min erfarenhet som beställare förstår jag vad man förväntar sig av en Projektledare och kan coacha mina medarbetare genom detta. Det är en familjär stämning i bolaget och det är tydligt att alla som arbetar på Erfator brinner för vad de gör, vill utvecklas och ha kul tillsammans!

Ida tillträdde sin roll 21 augusti och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Ida Ringdahl

Ida Ringdahl