Projekt­ledning i samverkan

Daniel Söder får ny roll inom Erfator

juni 13, 2022 | Nyheter

Daniel Söder tillträder som ny affärschef för Erfator Projektledning i Stockholm. Han har varit anställd på bolaget sedan 2016 och har tidigare haft rollen som projektledare för nyproduktionsprojekt inom segmentet skolfastigheter. Daniel har även en bakgrund från projekt inom samhällsinfrastruktur.

– Det känns helt rätt att erbjuda Daniel rollen som ny affärschef, han arbetar redan idag mycket nära våra kunder inom området samhällsfastigheter och har en god kännedom om bolaget och vår bransch, säger Magnus Hammerslag, VD för Erfator.

Erfator grundades 1990 och har etablerat sig som ett av Stockholms främsta projektledningsföretag inom samhällsbyggnad, med ett särskilt fokus på utveckling av hållbara skol- och förskolemiljöer. Erbjudandet omfattar även övrig samhällsinfrastruktur och kommersiella fastigheter.

– Jag trivs väldigt bra på Erfator och ser fram emot att i min nya roll fortsätta utveckla vår projektledningsverksamhet tillsammans med Magnus och resten av teamet. Vi ska även vara en attraktiv arbetsgivare som lockar de bästa talangerna och där alla känner en stark tillhörighet, säger Daniel Söder.

Daniel tillträdde rollen som affärschef för Erfator den 1 juni 2022.

Stadshuset i Stockholm