Projekt­ledning i samverkan

Säkerhetsklassade projekt

Säkerhetsklassade projekt

Erfator har en lång erfarenhet av att leda projekt inom säkerhetskänslig verksamhet och vi är en trygg och robust samarbetspartner för byggprojektuppdrag med krav på säkerhetsskyddsavtal SUA.

Vårt kontor i Münchenbryggeriet i Stockholm är väl anpassat och kan snabbt ställas om till en säkerhetsklassad separat yta. Erfators säkerhetsansvarige har en lång vana av att genomföra säkerhetsprövning med de medarbetare på företaget som är aktuella för olika typer av projekt.

Alla våra åtaganden kännetecknas av hög integritet och säkerhetsmedvetenhet och vi arbetar aktivt för att möta våra kunders behov inom verksamhetskritiska byggnader, system, funktioner och information.

Kontakta oss för mer information eller referenser från utförda säkerhetsklassade projekt inom kraftförsörjning, kriminalvård, försvars- och polisfastigheter.

En stor byggnad med övervakningskamera på fasaden.

Några kunder tycker till

Du kanske undrar hur det är att samarbeta med oss? Så här säger några av våra kunder.

Jag kan absolut rekommendera Erfator för andra komplexa projekt. De är kompetenta, proffsiga och enkla att samarbeta med. Dessutom har vi en bra och öppen dialog vilket är gynnsamt för båda parter.

Niklas Skerfving,
Senior Project Manager Mall of Scandinavia, Unibail-Rodamco

Vi anlitar Erfator för flera projekt, både mindre projekt såsom renovering av skolor, och större, komplexa projekt. De tar för sig, är snabba på att sätta sig in i våra styrdokument och är duktiga på att leda och organisera arbetet. De lyckas också ta sig fram bland alla kontakter och de kan kommunicera med alla inblandade på ett bra sätt vilket är en stor framgångsfaktor i den här världen. Jag kan absolut rekommendera Erfator till andra, bara vi också får ha dem kvar på Huges egna projekt.

Per Dahlström,
Projektchef, Huge Fastigheter AB

Egentligen är det ingen större skillnad på företagen i den här branschen, de erbjuder ungefär samma tjänster, kompetens, stödfunktioner och så vidare. Det som ändå utmärker Erfator är att de är lyhörda och tillmötesgående för förändringar i uppdraget.

Kim Vestin,
Projektchef Genomförande Mood District, AMF Fastigheter

Erfators medarbetare är lyhörda, sätter sig väl in i beställarens situation och agerar kompetent och som en förlängning av SISAB:s organisation gentemot projektets alla parter och intressenter. Erfators uppdragsansvariga är bra på att samordna ansvarsfördelningen mellan beställare och projektledningsföretaget och på att situationsanpassa denna efter eventuella förändringar, så att projektstyrningen optimeras och ingenting tappas bort under resans gång.

Björn Sundström,
Sisab

Se alla kundreferenser