Projekt­ledning i samverkan

Erfator Akademin

John wallgren svartvitt foto

VAD ÄR ERFATOR AKADEMIN?

Erfator har sedan företagets tidiga år haft en tydlig ambition om att ha ett erbjudande i linje med de bästa projektledningsbolagen på marknaden, men med det lilla bolagets flexibilitet och snabbrörlighet. För att hålla denna höga kvalitet kretsar en stor del av vår verksamhet kring utbildning och kompetensutveckling.

Erfator Akademin är ett samarbete med två andra branschkollegor och erbjuder ett stort utbud av skräddarsydda kurser inom alla de områden som en skicklig projektledare bör behärska. Några av utbildningsområdena i Akademin är bl.a. entreprenadjuridik och bygglagstiftning, offentlig upphandling och inköp, miljö- och arbetsmiljö, samt retorik och presentationsteknik.

En kvinna sitter på en stol och ler mot kameran.

CERTIFIERADE PROJEKTLEDARE

Tillsammans med en av Sveriges främsta leverantörer av projektledarkurser har Erfator tagit fram ett utbildningsprogram inom ledarskap och projektkunskap som bygger på IPMAs metodik. IPMA står för International Project Management Association och deras projektledarcertifiering är känd världen över.

Vi har även kommit en god bit på vägen i vår satsning för att IPMA-certifiera alla medarbetare på Erfator - ett internationellt erkänt kvitto på deras och vår kompetens inom projektledning.