Projekt­ledning i samverkan

Kundreferenser

NÅGRA KUNDER TYCKER TILL

Du kanske undrar hur det är att samarbeta med oss? Så här säger några av våra kunder.

"I det här uppdraget har Erfator, som kontrollant för mark och bygg, levererat med god kvalité. Erfator har också visat på personligt engagemang och god samarbetsförmåga, med lättlästa och proffsiga rapporter."

- Tommy Andersson, Svenska kraftnät

"Erfator har ett bra team med ett modernt sätt att arbeta på, vilket känns mycket positivt idag och för framtiden. Det är okomplicerat att samarbeta med dem och ha personliga kontakter med både ledningen och personalen."

- Gunnar Sjöström, Enepro

"Vi har haft nöjet att ha Erfator i Projekt Scandinavian XPO. Ett projekt som på många sett har varit mycket krävande. Erfators medarbetare har i projektet agerat mycket professionellt, kan hantera förändringar på ett agilt sätt. Arbetar systematiskt och är duktiga på att kommunicera med Entreprenörer och är lyhörda för Beställarens behov och krav. Jag kan absolut rekommendera ett samarbete med Erfator, och de enskilda medarbetarna har uppskattats mycket i det löpande arbetet."

- Jakob Ahlqvist, Arlandastad Holding

unibail logotyp

"Det är första gången jag arbetar med Erfator men jag kan absolut rekommendera deras projektledare för andra komplexa projekt. De är kompetenta, proffsiga och enkla att samarbeta med. Dessutom har vi en bra och öppen dialog vilket är gynnsamt för båda parter."

- Niklas Skerfving, Senior Project Manager Mall of Scandinavia, Unibail-Rodamco

AMF logotyp

"Egentligen är det ingen större skillnad på företagen i den här branschen, de erbjuder ungefär samma tjänster, kompetens, stödfunktioner och så vidare. Det som ändå utmärker Erfator är att de är lyhörda och tillmötesgående för förändringar i uppdraget. Projekt av den här typen är inte statiska, de skapas i förändring."

- Kim Vestin, Projektchef Genomförande Mood District, AMF Fastigheter

Huge logotyp

"Vi anlitar Erfator för flera projekt, både mindre projekt såsom renovering av skolor, och större, komplexa projekt. De tar för sig, är snabba på att sätta sig in i våra styrdokument och är duktiga på att leda och organisera arbetet. De lyckas också ta sig fram bland alla kontakter och de kan kommunicera med alla inblandade på ett bra sätt vilket är en stor framgångsfaktor i den här världen. Jag kan absolut rekommendera Erfator till andra, bara vi också får ha dem kvar på Huges egna projekt."

- Per Dahlström, Projektchef, Huge Fastigheter AB

SISAB logotyp

"Erfators medarbetare är lyhörda, sätter sig väl in i beställarens situation och agerar kompetent och som en förlängning av SISAB:s organisation gentemot projektets alla parter och intressenter. Erfators uppdragsansvariga är bra på att samordna ansvarsfördelningen mellan beställare och projektledningsföretaget och på att situationsanpassa denna efter eventuella förändringar, så att projektstyrningen optimeras och ingenting tappas bort under resans gång."

- Björn Sundström, SISAB