Projekt­ledning i samverkan

Erfator förstärker projektorganisationen

september 14, 2022 | Nyheter

För att möta den fortsatt stora efterfrågan på kvalificerade projektledningstjänster inom bygg och fastighet och nå bolagets högt satta tillväxtmål välkomnar Erfator tre nya seniora medarbetare.

Samtliga nyanställda har en mångårig erfarenhet av att leda tvärfunktionella och högkvalitativa projekt och med sina kompetenser kommer de ytterligare att stärka Erfators kunderbjudande som en attraktiv projektpartner.

Patrik Zarbell har en bakgrund inom ROT-projekt för offentliga uppdragsgivare inom segmentet samhällsfastigheter, samt för flertalet marknadsledande privata aktörer inom kommersiella fastigheter. Han har genom åren bland annat haft olika roller inom Skanska koncernen.

Susanne Dahlberg (mitten) har en bakgrund inom förändrings- och utvecklingsprojekt för olika uppdragsgivare inom handels- och kontorsfastigheter. Hon har tidigare arbetat på Atrium Ljungberg och WSP, samt som intern projektledare på Systembolaget på nationell nivå.

Karin Alvarsson (t.h.) kommer närmast från Tyréns och WSP där hon har arbetat med utveckling av förskolor och skolor, samt kontorsfastigheter. På WSP var hon även kvalitets- och hållbarhetsansvarig för affärsområde Samhällsbyggnad och dessförinnan arbetade hon 10 år som arkitekt på bl.a. White.

– Erfator har ett starkt fokus på tillväxt under de kommande åren och våra kunder har stora och samhällsviktiga projekt som ska genomföras - med resurseffektivitet och smarta tekniklösningar som centrala delar av kravställningen, säger Magnus Hamerslag, VD. Vi hoppas därför kunna välkomna ännu fler drivna projektproffs framöver och vi har just nu annonser ute på vår karriärsida där vi söker projektledare, byggledare och installationssamordnare, avslutar han.

Läs mer om de lediga tjänsterna här

Tre medarbetare på Erfator