Projekt­ledning i samverkan

Erfator växer med en Head of People & Culture

november 1, 2022 | Nyheter

Med högt satta ambitioner och tillväxtmål för de kommande åren förstärker nu Erfator organisationen med Derya Bastreri i den nya rollen som Head of People & Culture.

Derya Bastreri har en lång erfarenhet av rekrytering och Employer Branding och kommer senast från Specsavers. Där har hon haft olika ansvarsroller inom utveckling av Talent Management strategier, såsom rekryteringskampanjer, rekrytering och ledarskapsutveckling, samt Talent Acquisition.

- Medarbetarna är vår främsta tillgång och förutsättningen för att vi ska kunna utvecklas i den takt och riktning som vi önskar, säger Magnus Hamerslag, VD på Erfator. Jag ser därför att HR har en central roll i vår tillväxtresa och är glad över att vi rekryterat Derya att leda arbetet med att attrahera rätt kompetenser, engagera och utveckla våra fantastiska medarbetare och ledare, fortsätter han.

- Erfator är ett jättefint bolag med en inkluderande och familjär företagskultur, att få vara med och bidra till att vi bibehåller detta samtidigt som vi förflyttar oss in nästa utvecklingsfas känns verkligen värdefullt säger Derya Bastreri. För mig är det viktigt att ha ett holistiskt perspektiv och jag ser att alla delar i att attrahera, rekrytera och behålla talanger är direkt avgörande för en organisations långsiktiga tillväxt. Jag ser fram emot att få möjlighet att arbeta i denna breda kontext framöver på Erfator och att ta med mig många av de erfarenheter som jag har byggt upp i mina tidigare roller in i detta arbete, avslutar hon

Derya tillträdde sin roll den 24 oktober och kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

En ny anställd