Projekt­ledning i samverkan

Joakim Wistmar återvänder till Erfator

november 15, 2022 | Nyheter

Efter några års arbete i en beställarorganisation och som egen företagare längtade Joakim Wistmar tillbaka till konsultvärlden och projektledarrollen.

Han återvänder nu till Erfator där han tidigare varit anställd och kommer tillsammans med nya och gamla kollegor att fortsätta att utveckla projektverksamheten inom segmentet samhällsfastigheter och kulturhistoriska byggnader. Joakims första uppdrag har redan hunnit starta och fler projekt ligger i pipelinen.

- Det är jätteroligt att vara tillbaka på Erfator och jag kan konstatera att vi både har kvar den härliga kulturen och energin på bolaget, samtidigt som vi har många nya spännande kunder och initiativ på gång, säger Joakim Wistmar. Som projektledare i teknikkonsultbranschen lär du dig ständigt nya saker och utvecklas i din roll, på Erfator har vi dessutom ett suveränt nätverk av kompetenta kollegor att bolla tankar och idéer med, avslutar han.

- Vi hälsar Joakim varmt välkommen, säger Daniel Söder, affärschef på Erfator. Det är alltid positivt att kunna gå ut och meddela att vi växer och såklart extra roligt när det handlar om en uppskattad tidigare kollega som väljer att komma tillbaka till teamet, avslutar han.

En ny anställd