Projekt­ledning i samverkan

Erfator växer - välkomnar nya projektledare

mars 21, 2024 | Nyheter

Erfator är stolta över att meddela att vi utvidgat vårt team med två ytterligare projektledare: Christofer Anderson och Johan Jorild.

Christofer har 15-års erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen, där han både arbetat som entreprenör och som konsult på beställarsidan. Han har en bred kompetens inom olika projektområden och har framgångsrikt arbetat i en mängd olika projekt, från anläggningsarbeten och nyproduktion till ROT-arbeten och skräddarsydda lösningar för hyresgäster. Med sin branschkunskap och sina tekniska kunskaper är Christofer ett positivt tillskott till bolaget. Christofer tillträdde sin roll 3 januari.

- Johan är utbildad högskoleingenjör specialiserad i byggteknik med en fördjupad utbildning inom fastighetsekonomi. Johan har omfattande erfarenhet inom projekt- och projekteringsledning med stort fokus mot offentliga beställare. Johans förmåga att navigera i komplexiteten hos stora byggprojekt, särskilt inom samhällsbyggnad som skolor, idrottsplatser och ishallar, har blivit en värdefull tillgång i flera av Stockholm stads projekt. Johan tillträdde sin roll 1 februari.

- - "Det är oerhört glädjande, både för oss och våra kunder, att vi fortsätter vår tillväxtresa och berikar företaget med ny energi och nya kompetenser säger Daniel Söder, Erfators affärschef. Både Johan och Christofer bidrar med kvaliteter som stärker vår familjära företagskultur och vår förmåga att leverera med högsta kvalitet till våra kunder."

Vi är övertygade om att både Christofer och Johan kommer att bli ovärderliga tillgångar i vårt arbete med att skapa framgångsrika och hållbara projekt.

Två nya anställda