Projekt­ledning i samverkan

Erfator växer med Stefan Kronman som blir ny VD för bolaget

mars 25, 2024 | Nyheter

- Vi är väldigt glada över att stärka organisationen med en ny VD, säger bolagets Styrelseordförande Andreas Olofsson. Erfator har höga ambitioner och tillväxtmål, Stefans branschkunskap och förmågor när det gäller att utveckla affär och verksamhet kommer att vara en stark kraft för Erfators utveckling framgent.

Stefan har över 25 års erfarenhet av arbete som VD inom olika konsultverksamheter mot bygg, infrastruktur, industri och energi där han de senaste åren lett konsultbolag med inriktning på projektledning, projektering samt byggledning inom ovan nämnda områden. Stefan har framgångsrikt lett bolag till stark lönsamhet och tillväxt genom bland annat strategisk och aktivt försäljningsarbete, marknadsutveckling, skapat inkluderande företagskultur samt effektiviserat processer och kunderbjudanden. Vidare har Stefan resultatrikt drivit fram nya affärer med såväl befintliga som framtida kunder.

- Det ska bli fantastiskt kul att få vara med och bidra på den resa som Erfator nu gör, säger Stefan Kronman. Jag har ett stort engagemang i såväl medarbetarna som affären och Erfator är ett familjärt bolag där medarbetarna har hög kompetens. Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare och kunder att fortsätta utveckla Erfator!

Stefan tillträder sin roll 25 mars 2024.

Stefan