Projekt­ledning i samverkan

Magnus Hamerslag utses till VD för Erfator

april 5, 2022 | Nyheter

Magnus Hamerslag har utsetts till VD och styrelseordförande för Erfator Projektledning, ett uppdrag som han återvänder till då han även tidigare varit företagets VD mellan 2009–2011.

Magnus har 25 års branscherfarenhet och en lång vana av att leda och utveckla kunskapsintensiva team. Han kommer från Erfators moderkoncern Bravida Sverige där han är chef för verksamhetsutvecklingen med ansvar för bolagets strategi- och hållbarhetsarbete.

- Det känns fantastiskt roligt och hedrande att återigen få förtroendet att leda detta fina företag och team, säger Magnus. Erfator har en stark position på marknaden som ledande projektpartner inom samhällsbyggnad och genom vår breda kompetens och kundbas har vi möjlighet att konkret bidra till en hållbar utveckling, fortsätter han.

Erfator grundades 1990 och har etablerat sig som ett av Stockholms främsta projektledningsföretag inom segmentet samhällsfastigheter, med ett särskilt fokus på utveckling av hållbara skol- och förskolemiljöer. Erbjudandet omfattar även övrig samhällsinfrastruktur och kommersiella fastigheter.

- Det ska bli spännande att tillsammans med alla kompetenta medarbetare ta Erfator in i nästa tillväxtfas och möta kundernas och samhällets utmaningar i den gröna och digitala omställningen. Den positiva och inkluderande företagskultur som gör Erfator unikt lever kvar och kommer fortsätta att vara motorn i allt vi gör, avslutar Magnus.

Magnus tillträdde sin tjänst den 25 mars och efterträder Sven Klockare som efter sammanlagt 15 år som VD på Erfator går i pension.

Magnus Hamerslag